Csúcstechnológia Hatvanban

Világszínvonalú kenyérgyár épült Hatvanban.

A régióban nincs párja, Európában pedig a top 5 közé tartozik. Területre akad egy-egy nagyobb, de komplexitásában egyértelműen a legelső vonalban van.
A Progép-Goldex Kft. a Lipóti Pékség új kenyérgyárához a sütőipari gépek kétharmadát szállította, így fő technológiai beszállítóként örömmel osztjuk meg a több éves közös munkánk eredményét és főbb számait.

A Lipóti eddig is jelentős kapacitással rendelkezett országszerte, de ez a hatvani gyár ötszörözi(!!!) a termelői lehetőségeiket. Igen, jól olvasták. Ötször többet fognak tudni sütni, mint ma.

A gépek legyártása 7-12 hónapot vett igénybe, úgy, hogy az adott gyártó cég jelentős kapacitása csak erre a projektre koncentrálódott.  A liszttárolás még csak a méretekben különleges, 5 db 60 tonnás siló szolgálja ki a dagasztást. A kovásztartályok mennyisége összesen 50.000 literes.

De mielőtt elárulnánk minden különleges részletet és számot a munkánkkal kapcsolatban, javasoljuk, hogy olvassák el a Landra magazin májusi lapszámában elérhető teljes interjút, mely cégünk ügyvezető-tulajdonosával, ifj. Pető Attilával készült.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.


0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük